marți, 31 august 2010

Daca as avea mai mult timp .....

.....as scrie in blog in fiecare saptamana de vreo 2 ori ( asa cum faceam mai demult )  as face sport ( am inceput sa pun burtica  :)  ) as sta mai mult pe messenger sa vorbesc cu prietenii din tara ( nu vreau sa se zica ca mi-am uitat prietenii de cand am o afacere , vorba folosita foarte des in Romania, doar ca pur si simplu nu gasesc timpul sau poate dispozitia necesara dupa aproximativ 15 sau 16 ore de munca )  as mai invata o limba straina ( de ex. franceza )  as iesii mai des afara ( restaurante, baruri, cafenele ) ca sa-mi fac prieteni noi , ori as sta ore in sir cu prietena mea cea mai buna ( Diana te pup si mi-e dor de tine ) la povesti, barfe sau pur si simplu la o cafea ...  si cate si mai cate nu as face daca as avea mai mult timp ... dar pentru ca nu am decat 24 de ore intr-o zii si eu la fel ca toata lumea , sunt atat de dezamagita in fiecare seara cand ma bag in pat : uite ca nu am terminat nici asta , nu am sunat nici acolo , nu am ajuns nici pana la cutarica , poate uneori nu am mancat nici pranzul pentru ca eram cu gandul in alta parte , deci sunt dezamagita de mine insumi .
Mai demult stand de vorba cu un prieten, mi-a recomandat un film . Ati vazut filmul The Secret ?  Pentru mine este un film plin de inspiratie , un film care mereu ma ridica  cand sunt in plina cadere .... si asta fac intotdeauna cand simt ca mai am un pic si o iau razna ..... imi iau o bere si niste popcorn, ma asez in fotoliul meu preferat si ma uit la The Secret si cand ma ridic din fotoliu sunt ca si noua , plina de viata , echilibrata in gandire , imi iau un pix si o foaie si incep sa-mi fac o lista cu planuri de viitor si de obicei functioneaza . Cat ? Asta depinde de cat de mult ma tin de ceea ce-mi propun .... de obicei 2 , 3 luni dupa care iar o iau de la capat .... daca as avea mai mult timp , as .....

4 comentarii:

  1. Ai dreptate.Parca timpul e dusmanul nostru.Trece mult prea repede.
    O sa vina si vremea cand vei avea timp pentru mai multe.
    Ma bucur ca ai lucruri care te ajuta sa-ti,,incarci bateriile,, ca sa zic asa.
    Numai bine ,Melinda!

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti o draguta ca intotdeauna Flori , sa speram ca fiecare ne gasim undeva sau in "ceva" o oaza de liniste si regasire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubita mea prietena si mie mi-e taare dor sa stam mai mult mai ales ca si atunci cand ne vedem eu sunt in fuga dupa finutul tau, tu esti cu treaba...asta e, las' ca ne facem noi "mari" si mergem intr-o vacanta sa ne relaxam si sa povestim!mersi pentru pontul cu "the secret"
    pupi dulci si muulta putere!

    RăspundețiȘtergere
  4. of of nu te deprima ,inca un pic! pupam dulce nasica!noua ne e dor de tine!miky

    RăspundețiȘtergere