miercuri, 25 iunie 2008

AM GASIT LOCUL POTRIVITSunt atat de entuziasmata incat azi-noapte nu am putut sa dorm , cand se facuse dimineata am reusit sa dorm si eu si normal ca am visat despre locul acela , unde am sa pun mesele , scaunele , ce decorare o sa folosesc pt pereti , unde si ce incape , ideei multe si frumoase ...
Intre timp ma ia cu un fior cand ma gandesc ca saptamana viitoare sau poate peste doua voi merge in tara la cumparaturi , oare o sa gasesc ce vreau ? Oare o sa intru in banii care mii i-am propus ?
Sincer mi-e cam frica pt ca vreau sa fac ceva frumos , calduros si in acelasi timp util .
...cat despre loc , este destul de mare , dar nu-l voi folosii pe tot din prima . Avand si subsol , ne-am hotarat sa folosim decat primul etaj deocamdata , si daca totul va merge bine cu timpul vom folosii si partea de jos , deocamdata va fii camara pt provizii si poate depozit pt lucrurile nefolosite .
Problema este ca acelasi loc il mai vor 3 restaurante si depinde de domnul proprietar daca va hotara sa ni-l dea noua sau altora , eu sunt sigura ca daca acest loc este sa fie al meu atunci si nenea proprietar va accepta oferta noastra ... cateva zile de asteptari simt ca ma omora ... voi revenii cu amanunte .

2 comentarii:

  1. cel de peste mari si tari: multa bafta la "revendicarea" locatiei! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Melinda,de-abia astept sa vin cu gemenii la tine la restaurant!
    Multa bafta in ceea ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere