marți, 7 octombrie 2008

din nou "acasa"


S-au intamplat multe si multe am mai invatat in aceste cateva luni .... pe putin pot sa spun ca am experimentat cat pt o viata , de la bune la rele si invers si cand am crezut ca totul s-a terminat incep de la capat de data asta aici in japonia .
Ca sa va pun la curent cu noutatile , am reusit cu cumparaturile , adica am gasit cam tot ce am nevoie , le-am si trimis , containerul urmand sa soseasca la sfarsitul lui octombrie ( sper ) cat despre loc ..... DA , in sfarsit am gasit si locul potrivit .
Acum suntem in faza la care negociem tot ce se poate cu cei care vor face amenajarea bucatariei , tot ce e legat de gaz , curent etc si credeti-ma ca nu e usor , stai de dimineata pana aseara si le explici ca defapt cutare lucru l-ai vazut tu nu stiu unde la pret mai mic ( si chiar trebuie sa fii imformat despre preturi ca astia ar jumuii pielea de pe tine ) dar sper ca totul sa se incheie cu bine .
Si daca ne ajuta Cel de Sus in mijlocul lui noiembrie avem MAREA DESCHIDERE .
Sunt nerabdatoare sa vad chipul clientilor cand intra pt prima oara in restaurant , sa vad ce-mi zic prietenele , toate cunstintele ...
Sper din tot sufletul sa pot sa aduc in inimile romanilor un pic din Romania , sa creez un loc in care sa se simta ca " acasa " , unde sa ma simt eu si toti prietenii mei ca manacam ca la mama acasa .... sa nu uitam de unde a pornit totul : Mi se facuse odata mai demult un dor de o ciorba de perisoare.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu