sâmbătă, 6 septembrie 2008

...si inca nu mi-am terminat treaba


Au trecut aproape 2 luni de cand sunt aici si sunt super stresata ca inca nu sunt gata cu tot ce am vrut .
Cei de la container daca nu stai de fundul lor , nu prea isi dau silinta sa-ti raspunda la vreo intrebare , cei care i-am angajat sa-mi aduca rand pe rand produsele care sunt gata , ma mint si trag de timp , numai domnul care mi-a facut mesele, scaunele ma mai incurajeaza si-mi zice : " lasa Melinda ca mai ai numai un pic "
Sincer , nu am crezut ca tara noastra este chiar atat de delasatoare , totusi sa trimiti un container din Romania nu este un lucru care-l faci in fiecare zii , pretul este pe masura si totusi nu prea vad sa fie interesata vreo firma din toate care le-am contactat sa incheie contract cu mine , toti se asteapta sa merg eu la ei sa ma rog de ei .... ei lasa asta e ....
....si azi vine a 2-a incarcatura spre bucuresti ( mai am decat una si gata ! ) mesele- scaunele sunt superbe , au iesit exact cum am vrut . Iar azi imi vin si celalate produse ,decoruri pt pereti , stergare , farfurii din lut , cateva sculpturi etc abia astept sa le vad .
Cat despre Takeshi ( bucatarul meu ) este innebunit dupa Romania !!!!!! ...si nu numai mancarea de aici , ii place ca oamenii sunt prietenosi , ii place PALINCA , ii place ca a stat in sanul familiei ( intr-o pensiune din Maramures ) si a muls vaca , a iesit in camp cu oile , a fost la facut capitul de fan in camp , si alaltaieri a scos cartofi .
Mie nu-mi venea sa cred , eu trebuia decat sa-i traduc si el din prima zicea DA , vreau ! - la orice .
..... Sa nu va zic ca pe unde statea cateva zile se atasa atat de mult de oameni incat plangea la plecare si promitea ca intr-o buna zii se va reintoarce .

Intr-un cuvant ma bucur mult ca am reusit sa-i arat ce inseamna Romania !

2 comentarii:

  1. Si eu iti spun ca "mult a fost putin mai este"!Si cam asa e , in tarisoara noastra merg lucrurile cam greu chiar daca romanii par mult mai rapizi decat japonezii care la munca"sunt doua viteze" dar in compensatie fac totul foarte bine!
    Ce distractie pe Takeshi!Nu o sa uite sigur niciodata Romania!Foarte dragut din partea ta ca l-ai "introdus" in cultura si obiceiurile romanesti!Estio sefa taaare draguta!Te pup si te astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca aveti ocazia sa vizitati zona Maramures si Baia Mare va recomand o epsniune unde va puteti caza in conditii de 3 stele foarte bune. Pensiunea Ideal, este amplasata in Centrul Vechi al orasului Baia Mare, din judetul Maramures, foarte aproape de: Turnul lui Stefan, Centrul Millenium, Parcul si strandul municipal, Muzeul de istorie, Muzeul satului, Stadionul Dealul Florilor. Pensiunea Ideal este una dintre noile pensiuni din Baia Mare, Maramures pe malul Raului Sasar si printre putinele pensiuni din centrul istoric care va ofera cazare la un pret ideal. Cazarea la pensiuni este o buna idee pentru turisti avand in vedere preturile si ospitalitatea maramuresenilor oferita de proprietarii pensiuni lor.
    Cazare pensiuni Maramures-Pensiunea Ideal Un alt blog cu informatii despre cazare in zona Maramures si in Baia Mare este Cazare Baia Mare-Hoteluri Maramures/

    RăspundețiȘtergere