miercuri, 28 ianuarie 2009

Request LUNCH ( pranz la cerere )




De mai multa vreme aveam de gand sa fac pranzuri la care sa participe romani(ce) din toata tara , asta doar ca sa-mi dau si eu seama prin alte regiuni ale tarii ce fel de mancare se face si mai ales CUM se face ???


...asa ca le-am chemat pe prietenele mele ( si cu ocazia asta vreau sa le multumesc din suflet pt ajutorul acordat ) la un pranz cu mancarea noastra din restaurant si fara cea mai mica jena le-am rugat sa-mi spuna ce parere au despre retetele noatre si ce am putea face sa imbunatatim calitatea mancarii ?


Si uite asa ne-am adunat toate pe terasa la SARMALE , am mancat impreuna , am mai povestit una-alta , seful de bucatarie ( Takeshi ) le-a pus diferite intrebari in legatura cu manacarea ( asta ca sa nu cumva sa uitam pt ce ne-am adunat defapt si drept )


....si ca si rezultat final toata lumea este multumita , calitatea mancarii este din ce in ce mai buna in comparatie cu inceputul inceputurilor , dar mai trebuie sa adaugam putin "condiment" ici si colo si atunci va fii totul perfect , asta va dura cam 6 luni de acum incolo , dar totusi e bine ca mergem cu dreptul inainte .


Pup fetele mele si multumesc mult pentru ajutor .

3 comentarii:

  1. Sarut mana pentru masa(asta in primul rand!)si apoi pentru lunch pot spune ca am numai cuvinte de lauda!Si aperam ca micile noastre sfaturi sa-ti foloseasca!Mare lucru insa nu mai ai de retusat!Takeshi se specializeaza pe zi ce trece!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si eu pentru ca ati venit , si sa dea Doamne Doamne sa fie din ce in ce mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna iubita, cred ca ma vorbit la telefon cand am fost in Nagoya. Data viitoare vin la tine la restaurant sigur!

    RăspundețiȘtergere