luni, 7 iulie 2008

...dezamagita

Si uite ca nu a fost sa fie, am inchiriat locul si dupa doua zile am renuntat .... asa cum am zis si intr-un alt articol , mereu trebuie sa fie ceva in neregula , de data asta puteam sa folosim acel loc doar 4 ani dupa care proprietarul vroia sa vanda toata cladirea , imi pare atat de rau , era asa de frumos , deja puteam sa-mi imaginez totul ..... sapatamana viitoare mi-am luat bilet de avion spre tara , merg la cumparaturi , am sa las totul intr-un depozit si ma intorc aici sa mai caut "locul potrivit " .....si cand il voi gasii voi mai merge odata in tara .
Mii se pare ca nu avansez deloc , parca ma trage cineva de la spate inapoi dar eu ma zbat si am sa lupt pt ceea ce mi-am propus sa fie ceva frumos , ceva ce sa ma simta sa ma simt "acasa " chiar si la 10 mii de km de Romania .

2 comentarii:

  1. Imi pare rau iubita..dar sunt convinsa ca vei gasi locul potrivit cat mai curand ;)Iti doresc mult succes,rabdare si sa nu te descurajezi niciodata!Pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  2. Las' ca daca era sa fie al tau, locul respectiv, mergea bine, dar se pare ca nu e.Asa ca o sa gasesti altul si mai bun si mai frumos!bafta, si te asteptam sa te intorci din tara cu multe idei si forte proaspete!

    RăspundețiȘtergere